Ešerihija koli – prirodno lečenje

Ešerihija koli

Ešerihija koli – prirodno lečenje

Ešerihija koli se ubraja u grupu tzv. koliformnih bakterija, tj. bakterija koje se redovno ili veoma često nalaze u ljudskoj stolici i koje pri sanitarnim pregledima vode za piće i namirnica služe kao indikatori fekalne kontaminacije.

Većina tipova E. coli je bezopasna za čoveka, ali neki kod ljudi mogu da izazovu različite bolesti. Sve te bolesti mogu se podeliti u dve velike grupe:

  • grupa crevnih bolesti
  • grupa piogenih bolesti

U narodu postoji nekoliko lekova kojima možete pokušati rešiti ovaj problem. Lekove koje vam predstavljamo daju dobre rezultate podjednako kod dece i odraslih.

  • Belo domaće vino 1 l
  • 3 – 4 grančice ruzmarina
  • 10 čena belog luka
  • Beli luk isečete na sitne komadiće, dodate u vino i ubacite ruzmarin.
  • Ostavite da sve odstoji u staklenoj boci 10 dana na sobnoj temperaturi. Povremeno promućkate bocu. Nakon toga možete početi koristiti napitak. Nakon što otvorite ponovo bocu posle stajanja držite je u frižideru. Odrasli koriste 1 supenu kašiku, a deca jednu čajnu kašikicu svako jutro na prazan stomak.
  • Napitak se uzima 40 dana nakon čega se pravi pauza, a nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz urinarnog trakta.
  • Ruzmarin odlično deluje i protiv drugih bakterija, pa ukoliko ne možete da se rešite drugih vrsta upornih bakterija možete probati sa ovim lekom.

Floracoli biljne kapi

Floracoli biljne kapi su izuzetno efikasne i kad je u pitanju jedna od najupornijih bakterija, Ešerihija koli, kao i kod drugih bakterijskih infekcija. Bakterije koje dospeju u bešiku obično se uklanjaju tokom mokrenja, ali ako bakterije ostanu u bešici, lako i brzo se razmnožavaju što dovodi do infekcije. Infekcijom se smatra ako se u bešici nalazi veliki broj bakterija (100.000 ili više u 1ml mokraće) ili čak i manji broj ali vrlo patogenih bakterija.

Kada dođe do cistitisa ( upale bešike ) E. coli može prodreti preko mokraćovoda u bubreg i izazvati upalu bubrega (pijelonefritis). Upravo da ne bi došlo do tih problema potrebno je piti redovno Floracoli biljne kapi.

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.