Biogastritis čaj

Biogastritis čaj

800.00 din

Biogastritis čaj  pomaže kod:

 

  • – Akutnog ili hroničnog gastritisa
  • – Helikobakter – Helicobacter pylori
  • – Čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu
  • – Neprijatnog zadaha prouzrokovanog zapaljenjem želudačne sluznice
  • – Bola i pečenja želudca kod GERB-a
  • – Smanjuje gorušicu i želudačnu kiselinu
  • – Regenerišu propustljiva creva (leaking gut) kod sindroma nervoznih creva.

 

Pakovanje: 250g

Opis

BIOGASTRITIS ČAJ DELOVANJE I UPOTREBA

 

BioGastritis čaj za gastritis i višak želudačne kiseline brzo postiže željene rezultate i nakon sedam dana konzumacije čaja za gastritis, tegobe su značajno manje a u mnogim slučajevima su i nestale. Za razliku od sintetičkih lekova koji deluju na simptome poremećaja i smanjuju želudačnu kiselinu – Controloc, Omeprol, Ranisan, Ranitidin, Lansoprazol…, naš čaj za gastritis regeneriše samu funkciju želudca i pomaže samoisceljenje tkiva koje je oštećeno.

 

Usled neadekvatne i loše ishrane, kao i stresnog načina života, dolazi do pojave gastritisa.Zapaljenje i sve promene na sluznici  koje prate gastritis stvaraju povoljne uslove za razmnožavanje Heliko bakterije. Smatra se da je Heliko bakterija osnovni uzrok nastanka ulkusa (čira), adenokarcinoma želuca i dvanaestopalačnog creva, limfoma, te zato netretiranje i nelečenje može biti jako opasno.

 

Najčešći simptomi prevelike količine Heliko bakterije u želucu su: gorušica, nadutost, gasovi u celom probavnom traktu, podrigivanje, neprijatan zadah, osećaj mučnine i nagona za povraćanje, bolovi u želucu i stomaku, poremećaj varenja hrane-dispepsija, hronični umor, glavobolja, anemija.

 

Biogastritis čaj upravo pomaže kod svih tegoba koje prate povećan broj Heliko bakterije, i zapaljenja želudačne sluznice.Redovnom upotrebom Biogastritis čaja regeneriše se sluznica creva i želudca i smanjuje količina Heliko bakterije.

 

Biogastritis čaj ima širi spektar delovanja od klasičnih lekova za smanjenje želudačne kiseline!

 

Biogastritis čaj, može da se koristi samostalno i u kombinaciji sa drugom terapijom, lekovima ili drugim preparatima.

Biogastritis čaj nema nikakvih kontraindikacija i potpuno je prirodan i bezbedan biljni preparat koji u sebi sadrži mešavinu biljaka: kamilice, slatkog korena, petrovca, bokvice.

 

Preporučena upotreba Biogastritis čaja:

 

Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa jednim litrom hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji  45min. Čaj procediti i pripremljenu količinu popiti u toku dana. Biogastritis čaj treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Biogastritis čaj može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: