KOMPANIJA MEDIFLORA

Mediflora doo je zvanično počela sa radom 2007 godine, lekovitim biljem se bavimo mnogo pre tog perioda, još od 1992 godine. Za ovo vreme stekli smo ugled i poštovanje svih naših korisnika, koji su shvatili da je najbolje lečenje prirodnim biljnim preparatima, kao što su čajevi, biljni ekstrakti i drugi biljni preparati.

Razvoj kompanije je išao u pravcu razvoja biljnih suplemenata u formi monokomponentnih i složenih čajeva i biljnih kapi na bazi preko 100 biljnih vrsta za gotovo sva indikaciona područja. Svi proizvodi su koncipirani pre svega na naučnoj osnovi, što se u velikom broju fitopreparata podudara i sa empirijskim iskustvom.

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA

Otvaranjem biljne apoteke MEDIFLORA (2011.god.) obezbedili smo uslove i mogućnost stručne konsultacije sa korisnicima kao i afirmaciji fitoterapije u okviru savremene farmakoterapije.

Naši stručni saradnici su bili angažovani na brojnim naučnim projektima, koje je finansiralo Ministarstvo za nauku, prate rezultate mnogobrojnih naučnoistraživačkih svetskih projekata u oblasti lekovitog bilja (fitohemijska, farmakološka, klinička i sl.), primenjuju ih u procesu razvoja i proizvodnje naših proizvoda i na taj način naši korisnici imaju priliku da dobiju i najstručniji savet i najefikasniji biljni preparat u našoj biljnoj apoteci.

MISIJA

Misija kompanije MEDIFLORA je da svojim stručnim resursima (tim stručnjaka farmacije) proizvede kvalitetne, efikasne i bezbedne biljne preparate u cilju očuvanja zdravlja upotrebom prirodnih proizvoda sa realnim terapijskim svojstvima. Kada je zdravstveno stanje narušeno, preporuka je da se koriste sredstva koja imaju povoljniji odnos korist /rizik, u čemu biljni proizvodi svakako imaju prednost u odnosu na sintetske preparate, a naročito kod hroničnih oboljenja.U tom smislu je potrebna i veća zdravstvena prosvećenost potencijalnih korisnika.

mr.pharm.sc. Dušanka Runjaic-Antić

Specijalista za lekovito bilje

Višegodišnje stručno i naučno iskustvo u proučavanju i primeni lekovitog bilja u cilju očuvanja zdravlja, sada je dostupno i vama.

INOVACIJE I NAGRADE

Viševekovna tradicija i savremeni naučni podaci su osnova na kojoj je baziran proizvodni program Biljne apoteke Mediflora.

Za svoje inovacije u oblasti lekovitih biljnih preparata naši stručnjaci su dobili brojne zlatne medalje na domaćim i medjunarodnim skupovima od kojih bi posebno izdvojili Zlatnu WIPO medalju Svetske organizacije za inovacije.

VIZIJA

Primera radi, na našem tržištu nije postojao proizvod na bazi konopljike (Vitex agnus castus), koja inače sadrži biljne sastojke koji vrlo efikasno pomažu ženama u regulisanju lučenja hormona. Do sada su ginekolozi kod svih dijagnoza hormonskog disbalansa kod žena pribegavali sintetskim hormonima koji su mnogo rizičnija terapija od biljne; pojavom našeg proizvoda na tržištu – Floravitex kapi (pre svega u našoj biljnoj apoteci) dali smo i lekarima i potencijalnim korisnicima bolju varijantu profilakse i terapije u ovom indikacionom području – prirodno rešenje za hormonski disbalans kod žena, kako u reproduktivnom period žene tako i u menopauzi.

Proizvodnjom kvalitetnih biljnih proizvoda na naučnoj osnovi i stručnom konsultacijom sa korisnicima u okviru biljne apoteke, afirmišemo očuvanje zdravlja ljudi prirodnim putem na efikasan i bezbedan način.

PODACI O TRGOVCU

Naziv: MEDIFLORA DOO, BEOGRAD

Adresa: Pavla Labata 11b, 11000 Beograd

Delatnost i šifra delatnosti: 2042 – Proizvodnja parfema i toaletnih preparata

Matični broj: 20432292

PIB: 105654873

Kontakt telefon direkcije: 011/380-6281, 011/423-2640

Web adresa: www.mediflora.rs

Kontakt e-mail: kontakt@mediflora.rs

Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija

011 380 62 81

– Radno vreme: Pon. – Petak: 09:00 – 20:00h, Sub: 09:00 – 16:00h –