Floracoli biljne kapi

Floracoli biljne kapi

970.00 din

Floracoli biljne kapi prirodni biljni preparat koji deluje na:

 

  • – Urinarne infekcije
  • – Upale mokraćnih puteva
  • – Hronične upale bešike
  • – Escherichia coli bakterije
  • – Krv u mokraći
  • – Jačanje imuniteta i normalizaciju bakterijske flore

 

Pakovanje: 100ml

Opis

FLORACOLI KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Floracoli biljne kapi sadrže mešavinu biljnih tinktura zlatnice, vranilove trave, uve, rastavića i rtanjskog čaja koje imaju jako protivupalno, antiseptično i diuretično delovanje.

 

Floracoli biljne kapi doprinose smirivanju akutnih i hroničnih upala bubrega, bešike i mokraćnih kanala.

 

Floracoli biljne kapi su izuzetno efikasne i kad je u pitanju jedna od najupornijih bakterija, Ecserichia coli, kao i kod drugih bakterijskih infekcija. Bakterije koje dospeju u bešiku obično se uklanjaju tokom mokrenja, ali ako bakterije ostanu u bešici, lako i brzo se razmnožavaju što dovodi do infekcije. Infekcijom se smatra ako se u bešici nalazi veliki broj bakterija ( 100.000 ili više u 1ml mokraće ) ili čak i manji broj ali vrlo patogenih bakterija.

Kada dodje do cistitisa ( upale bešike ) E. coli može prodreti preko mokraćovoda u bubreg i izazvati upalu bubrega ( pijelonefritis ). Upravo da ne bi došlo do tih problema potrebno je piti redovno Floracoli biljne kapi.

Udruženo dejstvo različitih aktivnih principa prisutnih u Floracoli  kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Uspešno pospešuju eliminaciju peska i sitnijih kamenčića iz bubrega.  Diuretičko dejstvo, uravnoteženje i preraspodela tečnosti u čitavom organizmu ispoljava se dejstvom flavonoida, saponina i etarskih ulja.

 

Floracoli biljne kapi su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija i mogu se neograničeno dugo koristiti.

 

 

Preporučena upotreba Floracoli kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Floracoli kapi treba koristiti minimum 3  meseca u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Floracoli  biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: