Gastocolon biljne kapi

Gastocolon biljne kapi

1,000.00 din

Gastocolon biljne kapi za nervozna creva i nervozan stomak su prirodni biljni preparat koji deluje na:

  • – nervozna creva i nervozan stomak
  • – iritabilni kolon
  • – gasovi i grčevi u stomaku
  • – naduven stomak
  • – hroničan proliv
  • – mukozni kolitis i upale creva
  • – ulcerozni kolitis
  • – usporen rad creva
  • – Kronova bolest

 

Pakovanje: 100ml

Opis

GASTOCOLON BILJNE KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Gastocolon biljne kapi su prirodni biljni preparat koji je stvoren sa ciljem da pomogne svim pacijentima koji boluju od sindroma nervoznih creva, Kronove bolesti i hroničnog kolitisa.

Gastocolon tinktura za nervozna creva deluje blago umirujuće, opušta i smanjuje napetost u crevima, normalizuje crevnu floru i pomaže u regulisanju probave i regeneraciji sluznice creva. S obzirom da su nervozna creva najčešće posledica stresa, nervoze, nepravilne ishrane i colitisa ovo višestruko delovanje Gastocolon biljnih kapi garantuje da će tegobe posle redovne upotrebe biljnih kapi nestati. Gastocolon tinktura za nervozna creva i kolitis najbolje rezultate daje uz dijetalnu ishranu i izbegavanje namirnica koje izazivaju simptome bolesti.

 

STA JE SINDROM NERVOZNIH CREVA I KAKO NASTAJE?

 

Izgleda da današnje vreme donosi mnogo novih simptoma i sindroma, često i neobjašnjivih ili objašnjivih samo onima koji se bave psihologijom, pa se kod lekara neretko nađu i oni koji ne umeju da objasne šta im je, ali probleme svakako imaju. Bolovi i grčevi u stomaku, jaka i glasna peristaltika creva, mučnina i gorušica, gasovi, proliv, zatvor (ili kombinacija ova dva), bistra sluz u stolici…

Osobe koje imaju ovaj problem imaju stalni strah da će ih negde snaći potreba za toaletom, koju ne mogu da zadrže, zbog čega se povlače u sebe, ređe izlaze što opet utiče na njihov socijalni status i daje nove psihološke simptome.Upravo kod ovakvih tegoba naše biljne kapi GASTOCOLON mogu da pomognu i da tegobe nestanu i da se kvalitet života vrati na normalu. Sindrom nervoznih creva češće se javlja kod žena, mlađih od 45 godina dok kod starijih može biti povezan sa crevnom inkotencijom.

Kako nastaju nervozna creva, kako se dobija nervozan stomak, ili iritabilni kolon – colon irritabile je još uvek misterija za medicinu. Osnovne pretpostavke su da sindrom IBD – The Inflammatory Bowel Disease, kako se zove u svetu, nastaje kao posledica ishrane i stresa, uz odredjenu genetsku predispoziciju, zbog uzimanja lekova i nakon operacija i zračenja (postradijacioni kolitis). Uzrok zašto se javljaju nervozna creva je u sporom kretanju creva, peristaltika creva je usporena, pa rastvorene hranljive materije i ostaci varenja ostaju duže nego što bi trebalo u crevima, gde se onda razvijaju gasovi i kolitis. Tako se dobija nervozan stomak. Na ispitivanjima creva ne mogu da se primete nikakve promene na crevima a još uvek ne postoji metod da se izmeri brzina peristatike. Zato se teško utvrdjuje dijagnoza za nervozna creva jer simptomi koje ima nervozan stomak odgovaraju nizu drugih bolesti. Zato tek kada pacijent utvrdi da nema sve ostale bolesti creva, može se potvrditi da je iritabilni kolon u pitanju, odnosno kolitis.

Simptomi nervoznih creva su grčevi, gasovi i nadimanje, klokotanje creva, krčanje creva, proliv, bol. Neko može da ima sve navedene simptome a neko samo jedan do dva simptoma. Nervozna creva su sindrom koji je kod svakog pacijenta različit. Dobra stvar je što naše biljne kapi za nervozna creva – GASTOCOLON deluju na više simptoma i manifestacija, koriste se kao univerzalan biljni lek za nervozan stomak i iritabilan kolon. Gastocolon kapi za nervozna creva deluju i kao prirodni lek za ulcerozni kolitis, kolitis i Kronovu bolest, smanjuju tegobe i umanjuju propadanje creva.

Gastocolon kapi se mogu piti zajedno uz drugu terapiju lekova i probiotike, jer nemaju kontraindikacija sa njima.

 

Preporučena upotreba biljnih kapi GASTOCOLON:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Kapi bi trebalo piti minimum tri meseca bez prekida.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Biljne kapi Gastocolon mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

 

You've just added this product to the cart: