Najbolji lek za prostatu

Najbolji lek za prostatu

Najbolji lek za prostatu

Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom, a velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost. U zadnje vreme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomera.

Postoje rizični faktori koji utiču na povećanje prostate kao što su:

  • pušenje,
  • konzumiranje alkohola,
  • debljina,
  • visoki krvni pritisak
  • dijabetes

Što se prirodnih odgovora na probleme sa prostatom njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je upotreba soka i čaja od brusnice i semenki i ulja od bundave.

Ipak ovde ćemo vas upoznati sa najačim oružjem koje nam u prirodi stoji na raspolaganju u borbi sa bolestima prostate. Radi se o travi pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Biljka uspeva u našim krajevima a možete je pronaći i kod većine travara ili čak prodavaca bilja na pijacama u svim zemljama jugoistočne Evrope.

Vrbovica je po ovoj svojoj nameni poznata već par stotina godina ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Interesantno je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspehu.

Pomoć u lečenju možete potražiti i u biljnim preparatima i dodacima ishrani. Poznata su povoljna delovanja brusnice, koprive, selena, cinka, semenki bundeve…

Floraprostan biljne kapi su potpuno prirodan biljni preparat, na bazi ekstrakta sitnocvetne mlečike, breze, uve i rastavića.

Mešavina bilja bogata biološki aktivnim sastojcima doprinose očuvanju zdravlja prostate i mokraćnih kanala.

Floraprostan biljne kapi za prostatu pomažu kod oslabljene funkcije prostate, kod otežanog mokrenja, praćenog hroničnim infekcijama mokraćnih kanala i bešike, kod benigne hiperplazije prostate i svih drugih tegoba koje prate upalu i uvećanje prostate.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.