Floraprostan biljne kapi

Floraprostan biljne kapi

920.00 дин.

Floraprostan biljne kapi  pomažu kod:

 

  • – Upale prostate
  • – Uvećane prostate
  • – Hronične upale bešike i mokraćnih kanala
  • – Otežanog mokrenja
  • – Čestog mokrenja
  • – Nepotpunog pražnjenja bešike

 

Pakovanje: 100ml

Opis

FLORAPROSTAN KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Floraprostan biljne kapi su potpuno prirodan biljni preparat, na bazi ekstrakta sitnocvetne mlečike, breze, uve i rastavića.Mešavina bilja bogata biološki aktivnim sastojcima doprinose očuvanju zdravlja prostate i mokraćnih kanala.

 

Floraprostan biljne kapi za prostatu pomažu kod oslabljene funkcije prostate, kod otežanog mokrenja, praćenog hroničnim infekcijama mokraćnih kanala i bešike, kod benigne hiperplazije prostate i svih drugih tegoba koje prate upalu i uvećanje prostate.

 

Jedan od najboljih prirodnih lekova za prostatu, rak prostate i uvećanu prostatu je svakako  sitnocvetna mlečika. Pored nje svakako treba spomenuti  i rastavić, uvu, origano, kokotac… To su biljke koje jako puno mogu da pomognu kod tegoba sa prostatom.Upravo sve ove biljke i čine sastav biljnih kapi Floraprostan.

 

Kod više od 25% evropljana starijih od 50 godina javljaju se tegobe sa prostatom, a 10% njih oboleva od karcinoma prostate. Sa navršenih 70. godina više od 50% njih će imati uvećanu prostatu, a sa navršenih osamdeset, procenat se povećava na čak 85%.

Dokazano je da su glavni uzroci nastanka prostatičnih problema ishrana bogata u mastima, niska koncentracija cinka i poremećaj ravnoteže muških polnih hormona u žlezdi.

 

Ovo je jako bitno imati u vidu, i zato treba pre svega, raditi na prevenciji i na sprečavanju ozbiljnijih zdravstvenih tegoba prostate(tumor prostate, karcinom prostate, hronična upala prostate…)!

 

Biljne kapi Floraprostan su potpuno prirodne biljne kapi i mogu se koristiti i preventivno i terapijski.Mogu da se koriste samostalno ili uz neku drugu terapiju sa lekovima.

 

Preporučena upotreba Floraprostan kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Floraprostan kapi treba koristiti minimum 2 do 3 meseca u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Floraprostan biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: