Znakovi depresije

Znakovi depresije

Znakovi depresije

Očigledan znak depresije je loš imunitet. Loše raspoloženje dovodi do smanjivanja fizičke aktivnosti, što slabi imunitet. Ukoliko ste često bolesni, ne ignorišite to.

Umor i pospanost

Ako ste često umorni, ne možete da se odmorite od posla i stalno vam se spava, moguće je da su u pitanju znakovi depresije. Potražite savet lekara, jer ukoliko se radi o ovom zdravstvenom problemu, situacija može da postane samo gora.

Nedostatak motivacije

Ovo je jedan od najočiglednijih znakova depresije. Ako nemate volje za posao, za druženje s ljudima i uvek se osećate loše, najbolje bi bilo da se obratite nekom stručnom licu za pomoć.

Nepravilna ishrana

Ako tokom dana ne jedete, a tokom noći unosite ugromne količine hrane, to može da dovede do različitih poremećaja i problema s telesnom težinom, a to na kraju rezultuje konstantno lošim raspoloženjem. Ovo je takođe znak depresije.

FITORELAX BILJNE KAPI su 100% prirodan preparat koji sadrži mešavinu biljnih ekstrakta valerijane, matičnjaka, nane i hmelja – u pažljivo odabranom odnosu.

FITORELAX BILJNE KAPI za umirenje dokazano deluju umirujuće kod napetosti i nervoze i kod težih oblika nesanice, a mogu da pomognu i kod depresije, anksioznosti i stresa.

Ono što je jako bitno, to je da ne izazivaju zavisnost i da možete da ih koristite bez bojazni od neželjenih efekata.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.