Vreme je da ojačate imuni sistem

imuni sistem

Vreme je da ojačate imuni sistem

Ako ste preumorni i osećate da nemate snage da se izborite sa svakodnevnim obavezama, vreme je da ojačate imuni sistem.

Naspavajte se

Baš kao i stres, umor može da oslabi vaš imuni sistem i da poveća osetljivost na bolesti. Nekoliko istraživanja, uspostavilo je vezu između količine sna i imunog sistema. U većini slučajeva, oko sedam do devet sati sna je korisno za imuni sistem, kao i za opšte zdravlje.

Prošetajte

Vežbanje je odličan način za ojačavanje organizma, ali nema svako vremena da provede dva sata u teretani. Ipak, brza šetnja od 10 minuta dnevno ili umerena od 20-30 minuta, dovoljna je za ojačavanje organizma. Time bela krvna zrnca i antitela brže cirkulišu kroz organizam. Takođe, vežbanjem se aktivira oslobađanje određenih hormona koji upozoravaju imuni sistem na bolesti.

Opustite se

Stres može da promeni efikasnost vašeg imunog sistema. Nekoliko istraživanja povezalo je stres sa povećanim rizikom od srčanih oboljenja i rakom. Zbog toga, radite stvari koje vas opuštaju, igrajte se sa svojim ljubimcima, meditirajte ili samo slušajte muziku i opustite se.

Pijte manje

Alkohol narušava imuni sistem. Dakle, ako imate naviku da pijete, pokušajte da pokrenete ograničavanje količine koju unosite, ili u potpunosti prestanite da pijete. Povremena pića su u redu, ali zadržite se na jednom. Prekomerno konzumiranje alkohola može da bude toksično po ćelije koje otkrivaju uljeze u organizmu.

Jedite proteine

Proteinske namirnice odlične su za podizanje imuniteta. Pored toga, antitela koja se bore protiv bolesti u našem telu, takođe su od proteina. Dakle, pokušajte da u ishranu uključite ove namirnice. Iako ne postoji namirnica koja će čudotovornim dejstvom da 100 odsto ojača naš imuni sistem, namirnice bogate proteinima štite od različitih štetnih bakterija, virusa… Okrenite se hrani kao što je pasulj, plodovi mora, soja i manje masni komadi svinjetine i junetine.

Viroplant biljne kapi

Viroplant biljne kapi deluju sistemski na ceo organizam tako da deluju na viruse i bakterije koje se nalaze u različitim delovima organizma, bilo da je u pitanju digestivni trakt, mokraćni kanali, ili pak parenhimatoznim tkivima, aktivni sastojci iz biljka povoljno će delovati na eliminisanju i izbacivanju iz organizma.

Biljni sastojci Viroplant biljnih kapi deluju povoljno kod pada imuniteta, čestih viremija, prisustva Human papillomavirus (HPV), Varicella zoster virusa, kao i kod infekcija izazvanih virusom hepatitisa.

 

 

 


 

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Ehinacea kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi ekstrakata ehinacee,  organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljne sirovine i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi Ehinacee predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Aktivni sastojci ehinacee kapi pomažu ublažavanju tegoba koje prate: bakterijske i virusne infekcije disajnih organa (prehlada, bolesti grla, promuklost, grip, bronhitis, sinuzitis, kašalj, otežano disanje, astma), herpes simplex, urogenitalne infekcije i pad imuniteta, kao posledice stresa.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.