Lekovito bilje za lečenje kandide

lečenje kandide

Lekovito bilje za lečenje kandide

Na razvoj kandide može uticati svašta, od dijabetesa, uzimanja najobičnijih antibiotika pa do loše ishrane. Mnogi lekovi koji se daju za lečenje kandide imaju nebrojeno neželjenih efekata i zato vam preporučujemo da se okrenete prirodi.

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje i ekstrakt maslinovog lišća direktno ne ubije gljivice; ono narušava reproduktivni ciklus gljivice. Oni takođe stabilizuju i smanjuju šećer u krvi kako bi kandida gladovala. Takođe su neverovatni antioksidansi koji stimulišu imuni sistem. Mogu se uzimati u obliku kapsula, kao tonik ili kao čaj.

Aloe vera

Ona pomaže kod čišćenja jetre. Jetreni filteri pretvaraju kandidu u nusprodukt i zbrinjavaju toksine iz procesa odumiranja nakon što je kandida uništena. Aloe Vera sok se može konzumirati na dnevnoj bazi (ne više od 1/4 šoljice) ili kroz kapsule.

Beli luk

Sirovi beli luk je snažan anti-gljivični borac, ali ne uništava korisne bakterije u crevima. Međutim, ubija loše bakterije, a u isto vreme uništava 24 od 26 vrsta kancerogene kandide. Takođe se može utrljati na gljivičnu infekciju na koži. Može se jesti sirov, uzimati u mekanim kapsulama, ili uzeti u obliku ulja.

Ulje od klinčića

Ulje od klinčića je takođe snažan anti-gljivični borac koji takođe jača imuni sistem. Koristite 15-30 kapi u vodi, 3 puta dnevno.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je snažno anti-gljivično sredstvo s mnogim blagotvornim svojstvima. Uzmite jednu kašiku 1-2 puta dnevno.

Ulje čajevca

Ulje čajevca ubija bakterije, viruse i gljivice. Koristite 15-30 kapi u 2 dcl vodi, 3 puta dnevno.

Ulje origana

Ulje origana je snažno anti-gljivično i antimikrobno sredstvo. Možete uzeti 5 ili više kapi pod jezik ili razredite u vodi 2-3 puta dnevno. Takođe se može uzimati u kapsulama ili lišće origana može biti upotrebljeno za čaj. Ulje origana je takođe vrlo bogato antioksidansima.

Koloidno srebro

Uzmite 1 kašiku do 3 kašike dnevno, ali ne uzimati dugoročno.

kandidaCandidaplant kapi svojim jedinstvenim sastavom i bogatstvom prirodnih aktivnih supstanci uništavaju kandidu i zaustavljaju njen rast i razvoj, pomažu eliminaciji toksina iz organizma i regeneraciji sluzokože, čime sprečavaju mogućnost ponovnog prekomernog rasta kandide.

Candidaplant biljne kapi su moćan prirodni imunostimulator na bazi divljeg lekovitog bilja koje brzo podižu imunitet i broj belih krvnih zrnaca. Deluje protiv akutnih i hroničnih gljivičnih  infekcija, bakterijskih infekcija,  upala, jača prirodni imunitet tela na više nivoa.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.