Proherb biljne kapi

Proherb biljne kapi

1,000.00 din

Proherb biljne kapi pomažu kod:

 

  • – Akutne i hronoične opstipacije
  • – Lenjih creva
  • – Čišćenja creva
  • – Usporenog metabolizma
  • – Gasova i nadimanja
  • – Tvrde stolice

 

Pakovanje: 100ml

Opis

PROHERB KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Proherb biljne kapi su jedinstvene biljne kapi na našem tržištu, sa mešavinom biljnih ekstrakta kima, anisa, krušine, nane i artičoke.

Mešavina biljnih ekstrakta doprinosi boljoj probavi, smanjuje tegobe kod zatvora i normalizuje rad creva i digestivnog trakta.

Proherb biljne kapi ne sadrže senu u sebi koja može da izazove neprijatnosti u stomaku i koja kod nekoga moze da stvara osećaj „čupanja u crevima“.

Proherb biljne kapi ne stvaraju grčeve i ne teraju na naglo i nekontrolisano pražnjenje creva!

 

Proherb biljne kapi predstavljaju prirodan biljni laksativ koji blagotvorno deluje na creva i normalizuju peristaltiku creva.

Proherb biljne kapi posebno su efikasne kod lenjih creva, stimulišu rad celokupnog digestivnog sistema, pri čemu smanjuju i tegobe nadutosti i gasove koji se javljaju usled slabog i usporenog rada creva.

Prirodni biljni laksativ pomaže da se uspostavi normalno i redovno pražnjenje creva, kako kod lakših tako i kod težih oblika zatvora.

Biljne kapi za čišćenje creva deluju blago protiv hroničnog zatvora stomaka i posebno protiv tvrde stolice koja je glavni uzrok za pojavu hemoroida i fisura.

Proherb biljne kapi ne stvaraju zavisnost i mogu se koristiti svakodnevno duži vremenski period.

Mogu se koristiti samostalno, ili u kombinaciji sa drugom terapijom lekovima ili nekim probioticima.

 

Preporučena upotreba Proherb kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Proherb kapi treba koristiti minimum 3 meseca u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Proherb biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: