Floravitex biljne kapi 50ml

Popularno

Floravitex biljne kapi 50ml

990.00 din

Floravitex biljne kapi za žene su prirodni biljni preparat koji deluje na:

 

  • – hormonski disbalans
  • – neredovne i bolne cikluse
  • – bol i nadutost u dojkama
  • – povišen prolaktin
  • – regulisanje nivoa progesterona
  • – endometriozu
  • – policistične jajnike
  • – sterilitet
  • – akne, bubuljice, maljavost
  • – tegobe u menopauzi

 

Pakovanje: 50ml

Opis

FLORAVITEX KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Floravitex kapi su na bazi biljke konopljika (AGNI-CASTI FRUCTUS), koja se primenjuje preko 2500 godina za regulisanje hormonskog disbalansa, Hipokrat je pominje još u 4.veku pre nove ere, a naučna istraživanja su to danas i potvrdila.

Kliničkim ispitivanjima, je dokazano da biljni sastojci ploda konopljike u Floravitex kapima, deluju na hipotalamus i hipofizu, male žlezde u mozgu koje kao dirigenti regulišu sve ostale hormone u organizmu i dovode do uspostavljanja ravnoteže u stvaranju estrogena i progesterona, odnosno indirektno utiču na povećanje stvaranja progesterona i normalizaciju nivoa prolaktina.

 

Floravitex kapi se primenjuju kod steriliteta izazvanim poremećajima u lutealnoj fazi (skraćenje post-ovulatornog dela menstrualnog ciklusa). Biološki aktivni sastojci ploda konopljike pozitivno utiču na kontrolu i proizvodnju hormona tokom poslednje dve nedelje menstrualnog ciklusa. Ovaj period ciklusa je poznat po stvaranju žutog tela koje priprema jajašce za oplodnju i uterus za eventualnu trudnoću. Floravitex kapi normalizuju nivo progesterona koji izlučuje žuto telo – stoga pomažu obnovi zdrave menstrualne funkcije.

 

Floravitex biljne kapi pomažu kod endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, anovulatornog krvarenja.

Floravitex kapi imaju povoljno dejstvo kod problema u toku menopauze (napadi vreline, obilno znojenje, poremećaj sna, nervoza, iritabilnost) i cističnih promena na dojkama i jajnicima.

 

DA HORMONI BUDU U HARMONIJI – FLORAVITEX KAPI!

 

Preporučena upotreba Floravitex kapi:

 

Rastvoriti 40 kapi u 2dl vode, dva puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Floravitex kapi treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Zapremina bočice: 50 ml

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Floravitex  biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: