Floracit biljne kapi

Floracit biljne kapi

1,000.00 дин.

Floracit biljne kapi pomažu kod:

  • – osoba sa oslabljenim imunitetom
  • – u prevenciji i tretmanu infektivnih i toksičnih oštećenja jetre, bubrega i drugih vitalnih organa
  • – kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu malignih bolesti
  • – kancera jajnika
  • – malignog tumora na mozgu
  • – leukemije
  • – antivirusna svojstva
  • – antimalarična svojstva
  • – antioksidantna aktivnost

Pakovanje 100ml

Opis

Floracit biljne kapi su kombinacija ekstrakata kore breze, ruse trave, bele imele, maslačak korena I virka. Aktivni sastojci Floracit biljnih kapi poboljšavaju opšte stanje organizma i ispoljavaju snažno imunomodulatorno, antioksidativno i protivupalno dejstvo. Floracit kapi deluju imunostimulativno, antioksidativno i antimikrobno štiteći  organizam od nastanka bolesti, a ukoliko je bolest prisutna, podstiču brži oporavak. U toku tretmana malignih bolesti, pružaju podršku imunološkom sistemu i štite zdrave ćelije od štetnog dejstva hemioterapije i terapije zračenjem.

U različitim fitohemijskim analizama kod Floracit kapi potvrđeno je da one sadrže raznovrsne biomolekule, uglavnom iz klase biljnih fenola. Najzastupljenija komponenta ekstrakta kore breze je triterpen betulin, sa udelom od 30% u suvom ekstraktu. Poznato da se on može konvertovati u betulinsku kiselinu, jedinjenje sa velikom biološkom aktivnošću.

Biološka i farmakološka funkcija

Istraživanja ukazuju na postojanje antivirusne, antimalarične, antiinflamatorne kao i antikancer aktivnosti betulinske kiseline (Chowdhury i sar., 2002).
Pokazano je da je betulinska kiselina selektivni inhibitor humanog melanoma, korišćenjem in vitro i in vivo testova (Ji i sar., 2002), kao i da indukuje apoptozu kod nastankaove bolesti (Schmidt i sar., 1997). Takođe, utvrđeno je da je betulinska kiselina aktivna protiv neuroektodermalnog i malignog tumora mozga, karcinoma jajnika,ćelija leukemije HL-60.

Na Univerzitetu Vindzor u Kanadi sprovedeno je istraživanje na Odseku za hemiju i biohemiju došli su do zaključka da koren maslačka ubija ćelije koje su zahvaćene karcinomom. Pored toga on poseduje i diuretska svojstva, podstiče izlučivanje žuči, čisti jetru i koristi kod alergija. Odličan je saveznik i za smanjenje holesterola, a bogat je vitaminima i mineralima poput gvižđa, kalcijuma, folne kiseline i magnezijuma.

Biljne kapi Floracit mogu se koristiti uz svaku terapiju.

Preporučena upotreba biljnih kapi Floracit:

Rastvoriti 30 kapi u malo vode, i piti tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Kapi bi trebalo piti minimum tri meseca bez prekida.

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Biljne kapi Floracit  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje SRB: 063/214-426  ili  011/3806-281 ili 011/4232-640

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

PRODAJNO MESTO:

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Vojvode Stepe 112, 11000 Beograd, Srbija,

Telefon/faks: + 381 11 423 26 40

email: mediflora.apoteka@gmail.com

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: