Biopsorijaza biljne kapi

Biopsorijaza biljne kapi

1,000.00 дин.

Biopsorijaza biljne kapi su prirodni biljni preparat koji deluje kod:

 

  • – Psorijaze
  • – Ekcema
  • – Perutanja kože
  • – Crvenila na koži
  • – Detoksikacije organizma
  • – Čišćenja jetre

 

Pakovanje: 100ml

Opis

BIOPSORIJAZA KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Biopsorijaza kapi su 100% prirodan proizvod na bazi mešavine biljnih ekstrakta rosopasa, vrbove kore, koprive, suručice, razgona, dimnjače, nevena, ljuske oraha i hajdučke trave.

 

Biopsorijaza kapi su nastale na zahtev pacijenata, jer se pokazalo da korisnici čaja za psorijazu Biopsorijaza čaj, često nisu u prilici da na poslu ili putu sebi spremaju čaj. S obzirom da čaj za psorijazu daje izvrsne rezultate i smanjuje simptome psorijaze kada se kontinuirano pije, potrudili smo se da za sve naše korisnike napravimo biljne kapi za psorijazu – Biopsorijaza kapi!

 

Biopsorijaza biljne kapi za psorijazu i čišćenje jetre je stvorena po oreginalnom receptu čuvene austrijske travarke Marije Treben.Savremenim metodama, dobili smo biljne kapi koje imaju iste efekte kao čaj za psorijazu.Tako da sada uz čaj za psorijazu korisnici mogu da upotrebljavaju i biljne kapi za psorijazu i da zajedničkim delovanjem dođu do još bržih i boljih efekata u lečenju nego upotrebom samo čaja ili samo kapi.

 

Biopsorijaza kapi pomažu kod uporne psorijaze, kod crvenila na koži, perutanja kože, dermatitisa, ekcema i svih drugih kožnih promena nepoznatog porekla.

 

Vidljivi pozitivni efekti na koži, se postižu jako brzo!

 

Ovo je od suštinske važnosti, jer korisnicima daje motiva da nastave da koriste terapiju duži period, i samim tim omogućava im da postignu maksimalne terapijske efekte. Biopsorijaza kapi su potpuno prirodne biljne kapi i nemaju nikakvih kontraindikacija.Mogu se koristiti samostalno ili uz kombinaciju neke druge terapije.

 

Preporučena upotreba Biopsorijaza kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Biopsorijaza kapi treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Biopsorijaza biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: