Prirodni lek za probleme s prostatom

Prirodni lek za probleme s prostatom

Prirodni lek za probleme s prostatom

Oboljenja prostate su najčešći zdravstveni problem muškaraca starijih od 45 godina. To je organ veličine oraha koji prstenasto zatvara mokraćni kanal, a ima važnu funkciju da stvara sekret koji prenosi spermatozoide. Danas muškarci sve češće sede, u automobilu, na radnom mestu, kod kuće… Otud se sve više njih žali na bolove u tom delu tela, zbog zadržavanja urina, akutne ili hronične upale i konačno zbog raka ovog organa. Pored hemijskih lekova, olakšanje obolelom donose i preparati od ove čudesne biljke.

Prostata je mišićavi organ veličine oraha koji jednim delom prstenasto zatvara mokraćni kanal. Funkcija je prostate produkcija sekreta koji prenosi spermatozoide. Kako muškarci stare često dolazi do različitih problema s prostatom, a najčešći su uvećanje prostate, akutna i hronična upala i sve češći rak prostate. Rak prostate je kod muškaraca najčešća vrsta raka uz onaj na plućima. Ono što za žene predstavlja problem s dojkom ili reproduktivnim organima, za muškarce je to svakako prostata.

Odgovor medicine sastoji se u različitim terapijama, ali su vrlo često medicinske terapije neefikasne ili nedovoljno neefikasne. Neke od tegoba koje muče muškarce koji imaju problem s prostatom su: učestalo mokrenje, nemogućnost potpunog izmokravanja, noćno mokrenje, opšta slabost, hladnoća i bol u donjem delu leđa i genitalija, problemi s erekcijom, ejakulacijom itd.

Prirodni lek za probleme s prostatom

Što se tiče prirodnih odgovora za probleme sa prostatom njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je korišćenje soka i čaja od brusnice i semenki i ulja od bundeve.

Ipak ovde ćemo vas upoznati s najsnažnijim oružjem koje nam u prirodi stoji na raspolaganju u borbi sa svim navedenim bolestima prostate. Radi se o travi pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Biljka raste u našim krajevima, a možete je pronaći i kod većine travara ili čak prodavača bilja na pijacama u svim zemljama jugoistočne Europe.

Vrbovica je po ovoj svojoj nameni poznata već par stotina godina, ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo stavila u upotrebu najčuvenija narodna vidarka iz Austrije Marija Treben čije su knjige prodate u preko 10 milona primeraka. Marija Treben, lično je izlečila na hiljade pacijenata s problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu.

Vrbovica nema nuspojava, za razliku od konvencionalnih lekova, poput tamsulosina i finasterida, koji mogu uzrokovati nepravilan rad srca, probleme s varenjem, glavobolju i hroničnu iscrpljenost.

Floraprostan biljne kapi su potpuno prirodan biljni preparat, na bazi ekstrakta sitnocvetne mlečike, breze, uve i rastavića.

Mešavina bilja bogata biološki aktivnim sastojcima doprinose očuvanju zdravlja prostate i mokraćnih kanala.

Floraprostan biljne kapi za prostatu pomažu kod oslabljene funkcije prostate, kod otežanog mokrenja, praćenog hroničnim infekcijama mokraćnih kanala i bešike, kod benigne hiperplazije prostate i svih drugih tegoba koje prate upalu i uvećanje prostate.

Share this post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *