Glavobolja i posao

Glavobolja i posao

Glavobolja i posao

Svakom se bar jednom desilo da oseti glavobolju nakon što završi sa poslom i poslovnim obavezama. Kada dođemo kući osećamo pritisak u glavi, ne možemo nekada da obavljamo redovne aktivnosti. Ovo su blagi simptomi, ali postoje i oni koji trpe jače glavobolje posle posla, koja zna da traje. Ukoliko su to samo hronične glavobolje i nije ništa ozbiljno, a prethodno ste naravno proverili, onda treba da uzmete u obzir nekoliko stvari, ali i da razmišljate na koje načine možete da je ublažite.

Gledajte kroz prozor

Čak i ako je vaša prostorija osvetljena samo dnevnom svetlošću, treba povremeno da bacite pogled kroz prozor, da izađete na vazduh, čisto kako bi vam se oči malo odmorile. Dakle, verovatno je da se glavobolja javlja od računara, pa pre nego što se odlučite da posetite neku od optičarsku radnju, treba da pomognete sebi na razne načine. Dakle, što više gledati kroz prozor, odmarati oči od računara.

Kada dođete kući, odmorite

Morate da odmorite kada dođete kući. Mnogi to ne čine, već odmah sednu za računar, gledaju satima u mobilni telefon. I to je veoma pogrešno. I na taj način vi možete da ugrozite ne samo vaš vid, već možete da ugrozite i vaše zdravlje. Odmor je potreban svakom čoveku. I naravno da glava neće prestati ukoliko se samo jedne večeri budete pridržavali. Glava će prestati da vas boli ukoliko redovno pomažete sebi. Dakle, posle posla na vazduh, zatim što manje na računaru i telefonu. Dobro bi bilo i da zatvorite oči na nekih 15 ili 20 minuta, ali ne morate da spavate, već čisto da odmorite oči. Može se dogoditi i da je vaš vid oslabio i da vas zbog toga boli glava.

Unosite što više vode i vitamina

Naravno, ishrana i te kako može da utiče na naše zdravlje. Dakle, unosite što više vode i vitamina. To je dobro ne samo za glavobolju, već kao što smo rekli za vaše celokupno zdravlje. Vodu obavezno pijte tokom celog dana, zatim, jedite voće, trudite se da imate tri obroka minimum u toku dana.

MIGRESAN BILJNE KAPSULE na bazi ekstrakta biljke koja se zove povratić (Tanacetum parthenium L.) se koriste kao pomoćna terapija u profilaksi migrene i glavobolje. Posmatrano istorijski, poznato je da je povratić veoma efikasan prirodni lek za glavobolju.

MIGRESAN BILJNE KAPSULE dovode do produženja intervala između migrenoznih napada i smanjenja intenziteta propratnih pojava.

Ovaj prirodni preparat sadrži mnoge korisne materije, od kojih je najznačajnija – seskviterpenski lakton partenolid koji se nalazi u najvećem procentu i koji je nosilac antimigrenoznog delovanja ovih biljnih kapsula.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.