Floradiabet

Popularno
-11%

Floradiabet

950.00 din 850.00 din

Floradijabet biljne kapi su prirodni biljni preparat koji deluje na:

 

  • – povišeni šećer u krvi
  • – štite krvne sudove kod dijabetičara
  • – regulisanje nivo šećera i nedozvoljavaju nagle skokove usled stresa i prekomerne ishrane
  • – štite od pojave pušačke noge i odumiranja udova
  • – povoljno deluju na sam metabolizam

 

Pakovanje: 50ml

Opis

FLORADIJABET KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Floradijabet biljne kapi, u svom sastavu imaju biljke koje pored tradicionalne upotrebe, predstavljaju i naučno potvrđenu kombinaciju biljaka koje regulišu šećer u krvi.

 

Floradijabet kapi su 100% prirodni biljni preparat na bazi grčkog semena, pelina, artičoke i koprive, rađene sa organskim voćnim destilatom.

 

Floradijabet biljne kapi pored smanjenja, odnosno normalizacije nivoa šećera u krvi, pozitivno deluju na sve metaboličke procese u organizmu, pa se upotrebom ovih kapi istovremeno reguliše i nivo holesterola i masnih materija u krvi.

 

Floradijabet kapi za šećer mogu slobodno da se kombinuju sa terapijom koju trenutno koristite kako bi smanjili primenu lekova i pomogli da lakše kontrolišete nivo šećera u krvi.

 

Sve osobe koje imaju konstantno ili povremeno viši sadržaj šećera u krvi, Floradijabet biljnim kapima, mogu na bezbedan i prirodan način, efikasno, smanjiti i držati nivo šećera pod kontrolom i tako sprečiti nagle skokove koji dovode do brojnih oštećenja unutrašnjih organa i perifernih krvnih sudova organizma.

 

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije: Uverenje broj 11123/2017

 

 

Preporučena upotreba Floradijabet kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Floradijabet kapi treba koristiti minimum 3  meseca u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Floradijabet  biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: