Biogastritis kapi

Biogastritis kapi

1,000.00 din

Prirodne biljne kapi za gastritis pomažu kod:

  •  – VIŠKA ŽELUDAČNE KISELINE
  •  – HRONIČNOG GASTRITISA
  •  – HELICOBACTER PYLORI
  •  – ČIR NA ŽELUCU I DVANESTOPALAČNOM CREVU
  •  – NEPRIJATNOG ZADAHA PROUZROKOVANOG ZAPALJENJEM ŽELUDAČNE SLUZNICE

 

Opis

Šta je gastritis i kako nastaje?

Gastritis je zapaljenje želuca i može biti prouzrokovano hranom, stresom, alkoholnim pićima i otrovima. Mnogokrvnost sluznice s manjim i većim erozijama glavna je promena u akutnom gastritisu. Stoga smo stvorili prirodni preparat Biogastritis kapi, tinkturu za gastritis koje podstiču regeneraciju oštećenog tkiva i normalizaciju rada stomaka. Biogastritis kapi sadrže kompleks aktivnih materija, koje naučno dokazano deluju na sve tegobe koje prate hronični i akutni gastritis.

Biogastritis kapi deluje na gastritis, smanjivanje želudačne kiseline, smanjenje gorušice, helikobakter, čir na želudcu, regeneraciju sluznice želudca, upalu želuca, tradicionalno sredstvo za stomak, bol u želudcu.

Gastritis izaziva često anemiju, a praćen je i razvojem helikobaktera u želudcu na mestu gde je sluznica oštećena, zbog čega se može razviti čir. Kapi za gastritis deluju protektivno na razvoj helikobaktera.

Kao disfunkcija organa za varenje gastritis je u većini slučajeva bezbolan, a česti simptomi su: gubitak apetita, povraćanje, mučnina, nadutost, probavne smetnje i, neki ljudi mogu osjetiti bol u trbuhu kad jedu.Naše biljne kapi za gastritis deluju tako da umanjuju delovanje želudačne kiseline i ubrzavaju regeneraciju sluznice želudca. Mogu da se koriste slobodno uz terapiju koju prepisuje lekar, nemaju nikakvih kontraindikacija. Potrebno je korigovati ishranu kod gastritisa i pridržavati se preporuka koju hranu ne konzumirati dok se ne reše problemi.

Koje vrste gastritisa postoje

Antrumski gastritis koji zahvata antrum želuca; g. atrophica je hronični gastritis sa atrofijom sluznice želudca; g. catarrhalis je zapaljenje sluznice želuca s hipertrofijom sluznice i lučenjem povećane količine sluzi i obično hipoaciditetom; g. chronica je hronično zapaljenje sluznice želuca koja ide u dva oblika s hipertrofijom i atrofijom. U slučajevima hipertrofičnog hroničnog gastritisa javlja se zadebljanje sluznice i podsluznice želuca. Površina je grubo naborana, epitel hiperplastičan, a u podsluznici postoji umnožavanje veziva i prisustvo ćelija zapaljenja.

U slučajevima hroničnog atrofičkog gastritisa postoji izražena zaravnjenost površine, istanjenost sluznice, ali i povećani broj limfocita i leukocita. U dubljim slojevima sluznice mogu se pojaviti sitne ciste. Vezivo izmedju žlezda i mišićnog lista sluznice je zadebljano.

U većini slučajeva kod gastritisa sluznice želudca su oštećene i pate od erozije i perforacije, pa usled dejstva želudačne kiseline na nazaštićeni deo želuca, ponekad dodje i do krvarenja. Na tim mestima gde je sluznica oštećena razvija se helikobakter, koji dodatno komplikuje lečenje gastritisa. Najčešći uzroci gastritisa su alkohol, lekovi, otrovi, stres i način ishrane. Osobe koje pate od stresa su sklonije gastritisu, zatim uzrok gastritisu mogu biti operacije, opekotine, traume i drugi ozbiljni zdravstveni problemi koji povećavaju šanse za razvoj gastritisa. Prirodne biljne kapi za gastritis i gorušicu deluju umirujuće na želudačnu kiselinu ali i na sluznicu organa za varenje, pa u tom smislu imaju širi spektar delovanja od klasičnih lekova za smanjenje želudačne kiseline.

Preporučena upotreba proizvoda:

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Kapi se mogu piti i nakon jela ili po potrebi, kada se oseti gorušica.

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Zapremina bočice: 100 ml

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Biogastritis biljne kapi za gastritis, gorušicu i mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

PRODAJNO MESTO:

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

email: mediflora.apoteka@gmail.com

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: