Umesto tableta, rešite problem sa živcima i nesanicom na prirodan način

Umesto tableta, rešite problem sa živcima i nesanicom na prirodan način

Biljke koje dovode do smirenja, a pri tom ne stvaraju zavisnost: valerijana, glog, kamilica. Uznemirenost, razdražljivost, strah, nervna napetost – valerijana, matičnjak, glog. Protiv nemira, teskobe, anksioznosti, premorenosti – Kava-kava.

Za relaksaciju, opuštanje, smirenje, miran san – etarsko ulje lavande kao kupka, čaj od kamilice i matičnjaka. Za smirenje bez uspavljivanja (uz očuvanje dobre koncentracije, za studente, zaposlene, vozače …) – glog i Kava-kava.

Biljka valerijana upotrebljava se u slučajevima opšte uznemirenosti i nervoze, razdražljivosti, protiv nesanice izazvane psihičkim problemima, i u slučaju ubrzanog rada srca uz osećaj straha.

Glog je veoma koristan prirodni lek za opuštanje srca širenjem srčanih krvnih sudova i za opuštanje nervnog sistema. Preporučuje se ljudima sa oboljenjem srca kao što je oslabljeno srce.

Matičnjak se koristi kod pojačane nervne napetosti, depresije, premorenosti i protiv anksioznosti (strahova).

Kava-kava deluje protiv straha i nesanice. Posebno se upotrebljava na Pacifičkim ostrvima. Glavna joj je karakteristika da umiruje nervnu napetost, a da pri tom ne uspavljuje. Na taj način ne ometa mentalne sposobnosti, pa se preporučuje profesorima, studentima, poslovnim ljudima i svakom kome je potrebna posebna koncentracija za obavljanje dnevnih aktivnosti.

Lavanda pokazuje blaga umirujuća svojstva, i može se primeniti kao čaj ili etarsko ulje (nakaplje se da isparava), a zahvaljujući prijatnom mirisu stvara poseban ugođaj.

Kantarion protiv napetosti i blaže depresije.

Čaj od kamilice je staro i provereno okrepljujuće sredstvo za smirenje napetosti i relaksaciju. Pošto ima blago i neškodljivo dejstvo preporučuje se za suzbijanje nesanice kod dece.

BioRelax biljne kapi i tinktura za smirenje

BioRelax-biljne-kapi-za-smirenje-opustanje-i-nesanicuBioRelax biljne kapi i tinktura za smirenje, opuštanje i nesanicu se može koristiti kao prirodni lek u sledećim slučajevima:

  • Nervna napetost izazvana stresom
  • Nesanica i nemirni snovi
  • Grčevi mišića i telesni tikovi usled napetosti
  • Nervoza i anaksioznost
  • Istrošeni i napeti živci
  • Slabi živci i lupanje srca
  • Glavobolje i migrene
  • Visok pritisak izazvan stresom i napetošću

Naš prirodni lek za smirenje deluje kroz vreme, ne stvara nikakvu zavisnost, ne omamljuje i ne ugrožava radnu sposobnost ukoliko se koristi u preporučenim dozama. U jačim dozama kapi za smirenje deluju sedativno.

BioRelax biljne kapi i tinktura za smirenje možete naručiti ovde >>>

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.