Početna / Imuni sistem / Ulje divljeg origana protiv kandide

Ulje divljeg origana protiv kandide

Ulje divljeg origana, ako se koristi redovno, bilo interno ili eksterno, može efikasno da vas zaštiti od mnogih gljivičnih infekcija, kao i od kandide. Kandida je normalan stanovnik našeg tela, međutim, problem nastaje kada se prenamnoži i počne da izaziva zdravstvene probleme. Kako deluje efikasno protiv gljivica, ulje divljeg origana protiv kandide može da se koristi kao prirodni lek.

Kandida infekcije postaju otporne na antifungalne antibiotike, stoga ljudi traže više prirodnu alternativu. Istraživanja su pokazala da svakodnevna upotreba ulja divljeg origana može da zaustavi rast kvasca Candida albicans.

Antimikrobne hemikalije koje se prirodno nalaze u ulju divljeg origana, karvakrol i timol, mogu da eliminišu ćelije kandida kvasca.

Ulje divljeg origana protiv gljivica na noktima

Ukoliko primetite promenu boje nokta, obično u žutu, i nokti počinju da vam pucaju – obično se radi o gljivičnoj infekciji noktiju. Sa lokalnom primenom od 2-3 kapi eteričnog ulja divljeg origana, možete uništiti gljivice na noktima i podstaći rast novih noktiju. Ulje divljeg origana protiv gljivica na noktima daje odlične rezultate, budući da ima osobinu da deluje protiv gljivica.

Dnevna doza

Oralno:

3 x 2 kapi dnevno, najviše 10 dana mesečno, nakon obroka, razblaženo u kašičici ulja nosača (poput maslinovog).

Inhalacijom:

Dodajte 1 kap ulja divljeg origana u 500 ml vrele vode i pažljivo udišite paru, zatvorenih očiju.

Preko kože:

Razblažite 30-50 kapi ulja divljeg origana u 100 ml jestivog ulja i ovim mazati promene na koži 2 x dnevno.

kandidaCANDIDAPLANT BILJNE KAPI su 100% prirodan preparat koji je baziran na mešavini biljnih ekstrakata nevena, virka, vranilove trave, uve i sremuša.

Ove biljne kapi svojim dejstvom pomažu u otklanjanju ili regulisanju tegoba nastalih kod gljivičnih infekcija (mikoza) kože i sluzokože, prouzrokovanih dermatofitima, kvasnicama, plesnima i sličnim organizmima; a takođe i jačaju imunitet.

Zahvaljujući svom anti-gljivičnom delovanju, zaustavljaju rast gljivica i potpuno ih ubijaju, eliminišu toksine iz tela, regenerišu sluzokožu digestivnog, urogenitalnog i respiratornog trakta i normalizuju bakterijsku floru.

CANDIDAPLANT KAPI protiv kandide mogu da se koriste i za tretman gljivičnih infekcija kod dece; takođe treba naglasiti da nemaju kontraindikacija i neželjenih reakcija.

Pogledajte i ...

Neki od uzroka psorijaze

Neki od uzroka psorijaze

Neka istraživanja su pokazala da se psorijaza pojavljuje kao rezultat slabog imunog sistema. Imuni sistem …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *