Biopsorijaza komplet

Biopsorijaza komplet

3,000.00 din

Biopsorijaza komplet  pomaže kod:

  • – Psorijaze (Psoriasis vulgaris)
  • – Ekcema
  • – Dermatitisa, neurodermatitisa
  • – Crvenila i perutanja kože
  • – Alergijskih promena na koži
  • – Detoksikacije organizma
  • – Čišćenja jetre

Pakovanje: čaj 1 x 300g, biopsorijaza kapi 1 x 100ml i floraderm biljna krema 2 x 100g

Opis

BIOPSORIJAZA KOMPLET DELOVANJE I UPOTREBA

Psorijaza komplet čine biopsorijaza čaj, biopsorijza kapi i biljni krem za psorijazu,  to su jedini biljni proizvodi na našem tržištu, koji su rađeni po oreginalnom receptu čuvene austrijske travarke Marije Treben!

Biopsorijaza komplet je osmišljen da korisnici koji imaju problema sa psorijazom, dođu do svih proizvoda po pristupačnijoj ceni, nego kad bi kupovali zasebno svaki proizvod.

Prednost biopsorijaza kompleta je u tome što pacijenti koji imaju promene na koži u vidu psorijaze, ekcema, dermatitisa, crvenila i svih drugih kožnih oboljenja, dobijaju kompletnu terapiju. Čaj biopsorijaza i kapi biopsorijaza pomažu da se organizam čisti iznutra, dok krema za psorijazu deluje spolja na smirivanje crvenila, perutanja, svraba, pucanja kože…

Tako da korišćenjem biopsorijaza kompleta dolazite do bržeg i efikasnijeg rešenja!

Biopsorijaza formula po receptu Marije Treben postoji decenijama i ogromnom broju ljudi je pomogla da smanje i otklone simptome psorijaze!To je mešavina biljaka koja sigurno deluje na psorijazu!

Postoje različite vrste psorijaza, naša biljna terapija koja je rađena po jedinstvenoj recepturi, deluje na sve tipove psorijaza kao i na sve druge promene na koži (crvenilo na koži, perutanje kože, otok, bol, alergijske promene…).

Promene kao što su psorijaza i druge promene na koži, često su povezane sa poremećajem rada jetre ili nedovoljnog izbacivanja toksina iz organizma.Biopsorijaza čaj pomaže kod čišćenja jetre, poboljšava rad jetre, vrši celokupnu detoksikaciju organizma.

Biopsorijaza komplet, može da se koristi samostalno i u kombinaciji sa drugom terapijom, lekovima ili drugim preparatima.

Biopsorijaza komplet nema nikakvih kontraindikacija i potpuno su prirodni biljni preparati, koji ne sadrže kortikosteroide.

Preporučena upotreba Biopsorijaza kompleta:

Biopsorijaza čaj – četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa jednim litrom hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji  45min. Čaj procediti i pripremljenu količinu popiti u toku dana.

Biopsorijaza kapi – rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka.

Krema za psorijazu- dva do tri puta dnevno blago utrljavati obolelo mesto.

Biopsorijaza komplet treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi i tamnom mestu, izvan domašaja dece.
Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Komplet Biopsorijaza može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …
Telefon za naručivanje SRB: 063/214-426 ili 011/3806-281 ili 011/4232-640
E mail za naručivanje: kontakt@mediflora.rs

PRODAJNO MESTO:

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija,
Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Vojvode Stepe 112, 11000 Beograd, Srbija,
Telefon/faks: + 381 11 423 26 40
email: kontakt@mediflora.rs

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: