Početna / Uncategorized / Potencija i prostata
povećanje prostate

Potencija i prostata

Povećanje prostate odnosi se na gotovo celu mušku populaciju. U dobu od 50 godina gotovo pola muške populacije pati od benignog povećanja prostate, a u dobu od 80 godina pogođeno je već osam od deset muškaraca.

Kao povećanje prostate, i prevalencija erektilne disfunkcije sa godinama postaje sve češća. Je li to samo slučajnost ili su ta dva simptoma međusobno povezana?

Njihova međusobna povezanost potkrepljena je mnogim istraživanjima koja pokazuju ne samo da bolesnici sa povećanom prostatom i time povezanim problemima sa mokrenjem imaju erektilnu disfunkciju, već i da ozbiljnost tih problema odgovara ozbiljnosti erektilne disfunkcije.

Kod pacijenata sa teškim simptomima donjeg urinarnog trakta pojavljuje se otprilike dvostruko veća verovatnost da će doživjeti poremećaj erekcije, pokazalo je istraživanje.

Sprovedeno je veliko istraživanje seksualne funkcije i simptoma donjeg urinarnog trakta u kojem je učestvovalo 3230 muškaraca iz Europe, Rusije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Azije. Višestruka logistička regresija potvrdila je da se kod pacijenata sa teškim urinarnim problemima pojavljuje otprilike dvostruko veća verovatnost da će doživeti erektilnu disfunkciju i smanjene ejakulacije. Osim toga, muškarci sa teškim urinarnim problemima bili su 6 puta skloniji žaljenju na bol i nelagdnost pri ejakulaciji.

Iako su medicinske terapije za probleme s mokraćom, povezane sa povećanom prostatom, vrlo korisne, imaju nuspojave koje povremeno potiču pacijente na prekid terapije. Ove nuspojave koje uključuju erektilnu disfunkciju, smanjenje libida i smanjenje volumena ejakulata oko dvaput su češće nego kod placeba.

Predstavljamo vam Maskulin biljne kapi, 100% prirodni biljni preparat za muškarce

preparat za muškarceMaskulin® biljne kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju biljaka Babin zub (Tribulus terrestris), Sitnocvetnu mlečiku ( Epilobii parviflorum) i Grčko seme ( Foenugraeci semen).

Maskulin® biljne kapi deluje na hipofizu koju stimuliše na povećano lučenje LH pa samim tim dolazi do povećanog stvaranja vlastitog (endogenog) muškog hormona u testisima. Upravo zbog toga prilikom uzimanja Maskulin® biljnih kapi uz povećanje mišićne mase dolazi i do istovremenog povećanja libida i poboljšanja spolne funkcije. Povećana količina muškog hormona deluje na sintezu proteina i na vrlo efikasno povećanje mišićne mase.

Maskulin® biljne kapi možete poručiti putem telefona: 011/380 62 81, kao i putem naše online prodavnice ovde >>>

Pogledajte i ...

Goji bobice - prirodno jačanje potencije

Goji bobice – prirodno jačanje potencije

Da li ste čuli za goji ili godži bobice i njihove zdravstvene prednosti? Lekovitost ovih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *