Vrbovica lek za prostatu

Vrbovica lek za prostatu

Vrbovica lek za prostatu

Kako muškarci stare često dolazi do različitih problema sa prostatom, a najčešči su uvećanje prostate, akutna i hroničan upala i sve češće rak prostate. Rak prostate je kod muškaraca najčešća vrsta raka uz onaj na plućima. Ono što za žene predstavljaju problem sa dojkom ili reproduktivnim organima to je svakako za muškarce prostata.

Odgovor medicine sastoji se u različitim terapijama ali vrlo često medicinske terapije su neučinkovite ili ber nedovoljno učinkovite. Neke od tegoba koje muče muškarce koji imaju problem sa prostatom su: učestalo mokrenje, nemogućnost potpunog izmokravanja, noćno mokrenje, opšta slabost, hladnoća i bol u donjem delu leđa i genetalija, problemi sa erekcijom, problemi sa ejakulacijom itd.

Vrbovica lek za prostatu

Vrbovica je po ovoj svojoj nameni poznata već par stotina godina ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo učinila aktuelnom najčuvenija narodna vidarka iz Austrije Maria Treben čije su knjige prodane u preko 10 miliona primeraka. Marija Treben izlečila je lično na hiljade pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu.

Upalu bubrega, bešike i mokraćnih kanala takođe uspešno eliminiše, kao i infekcije bakterijama. Pokazala se izuzetno delotovorno kod muškaraca i kod žena u rešavanju problema inkontinencije, odnosno nekontrolisanog mokrenja. Iako se najčešće koristi kao čaj za lečenje prostate, dokazano je da pomaže i ženama. U poslednje vreme sve češće se preporučuje za ublažavanja bolnih menstruacija i drugih ženskih tegoba. Vrbovica je efikasna i u čajnim mešavinama, u kombinaciji sa listom i korenom koprive, kantarionom, kamilicom, iđirotom…
Mladi listovi biljke se koriste i u kulinarstvu jer su ukusni, puni vitamina i podižu energiju. Dodaju se salatama, varivima, supama i čorbama.

Floraprostan biljne kapi su potpuno prirodan biljni preparat, na bazi ekstrakta sitnocvetne mlečike, breze, uve i rastavića.

Mešavina bilja bogata biološki aktivnim sastojcima doprinose očuvanju zdravlja prostate i mokraćnih kanala.

Floraprostan biljne kapi za prostatu pomažu kod oslabljene funkcije prostate, kod otežanog mokrenja, praćenog hroničnim infekcijama mokraćnih kanala i bešike, kod benigne hiperplazije prostate i svih drugih tegoba koje prate upalu i uvećanje prostate.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.