ŠVEDEN BITER

Sigurno ste već nekad čuli za ŠVEDEN BITER?? To je lek za koji možemo slobodno reći da je lek za sve bolesti.

U njemu se nalazi puno trava koje zajedno mogu da leče svaku bolest. Sigurno ćete biti skeptični dok ne probate, ali verujte i pokušajte, ovim lekom ćete izlečiti bolesti koje ni savremena medicina neće moći. Nekada davno ljudi su pripremali  sami ovaj lek, mada ga sada ima i u našoj Biljnoj Apoteci.

[wp_ad_camp_3]

Šveden biter vam može pomoći kod:

  • raznih upala zglobova
  • bolova bubrega
  • žuči
  • kod ožiljaka (čak i onih starih)
  • glavobolje
  • bolova sinusa, gripa, prehlade
  • šuljeva, zujanje u ušima, deformiteta eksremiteta, ujeda insekata.

ŠVEDEN BITER se koristi za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu. Kod problema sa ušima koristi se kao spoljna obloga oko ušne školjke, ali se može i na prst uneti u unutrašnjost uha. Kod ujeda insekata koristi se tako što se nanese na mesto gde je ujed, to važi i kod ujeda ose i stršljena. Ako vas boli bubreg ili žuč u pravcu bolnog mesta staviti oblogu na gazu ili vatu  bol će prestati. Kod glavobolje takođe je dovoljno naneti na glavu spolja.

Kod kijavice i gripa dovoljno je samo pomirisati šveden biter i nos će vam postati prohodan, a vi ćete se osećati bolje.

Golden-Schwedenbitter-tinktura-Svedske-granciceŠVEDEN BITER se može ubaciti i u čajeve, a može se piti i samo on po  nekoliko puta u toku dana kako bi se rešili nekih unuitrašnjih zdravstvenih problema. Možete ga koristiti kod mučnina, proliva, ganstitisa, bolesti jetre, kancerogenih bolesti, problema sa venama bilo koje vrste, može se koristiti čak i ako postoji zabrana korišćenja alkohola. Koristi se kod mladeža, kurjeg oka, hemoroida i bilo kakvih promena na koži. Takođe se može koristiti kod bilo kakvih crevnih krvarenja. Slobodno se može koristiti i kod kancerogenih bolesti – jednom rečju koristi se u svakoj situaciji. Možete ga povremeno koristiti i kao meru preventive kako bi sprečili pojavu bilo koje bolesti, a posebno u zimskim periodima kako bi sprečili kijavicu i grip. Koritite ga i kada osećate hronični umor, jer ćete nakon uzimanja šveden bitera osetiti kako vam je organizam pun elana.

 

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.