Razlozi za glavobolju

Razlozi za glavobolju

Razlozi za glavobolju

Većina glavobolja započinje zbog nedostatka kiseonika u moždanim stanicama. Da biste ih sprečili trebate na neki način detoksikovati telo.

Alergije na hranu ili sezonske alergije takođe mogu uzrokovati glavobolje jer se javlja nedostatak kiseonika zbog njegovog preusmeravanja na borbu i neutralisanje alergena.

Tenzione glavobolje obično se javljaju zbog napetosti mišića na delu glave ili vrata, a rezultat su stresa ili nepravilnog držanja.

Sinusne glavobolje javljaju se zbog začepljenih ili upaljenih sinusa.

Problemi s cirkulacijom uzrokovani stresom, hormonskom neravnotežom ili nedostatkom nekih nutrijenata smanjuju protok krvi kroz mozak. U ekstremnim uslovima mogu uzrokovati i moždani udar.

Migrene. Migrenske glavobolje obično dolaze s upozoravajućim simptomima poput aure ili iskrivljenja vida.

MIGRESAN BILJNE KAPSULE, na bazi ekstrakta biljke koja se zove povratić (Tanacetum parthenium L.) se preporučuju kao pomoćna terapija u profilaksi migrene.

Odavno je poznato da je povratić veoma efikasan u lečenju glavobolja, uključujući i migrene.

MIGRESAN BILJNE KAPSULE dovode do produženja intervala između migrenoznih napada i smanjenja intenziteta propratnih pojava.

Ove biljne kapsule sadrže mnoge korisne materije, od kojih je najznačajnija seskviterpenski lakton partenolid koji se nalazi u najvećem procentu i koji je nosilac antimigrenoznog delovanja MIGRESAN BILJNIH KAPSULA.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.