Maslinovo ulje i limun su prirodni lek za jetru

Maslinovo ulje i limun su prirodni lek za jetru

Maslinovo ulje i limun su prirodni lek za jetru

Dobro je poznato da jetra ima veoma važnu ulogu u organizmu. Ona organizam čisti ne samo od toksina nego i od metaboličkih otpada, pa je tako zdravlje Vašeg tela direktno povezano sa funkcijom i radom jetre. Istraživanja iz 2016. su pokazale da ekstra devičansko maslinovo ulje kao prirodni lek čini moćan antioksidans i sprečava oštećenje jetre.

Maslinovo ulje u kombinaciji s limunom Vam može pomoći da izlečite bolesnu jetru ili da je održite zdravom.

Ono što vam je potrebno da biste na prirodan način doprineli boljem zdravlju svoje jetre i celokupnog organizma je:

  • Sok od pola limuna
  • 1-2 kašike maslinovog ulja

Pomešajte ove sastojke u maloj čaši i pijte ovo svakog dana ujutru na prazan stomak. Rezultate ćete primetiti već posle mesec dana i to u vidu poboljšanja celokupnog zdravstvenog stanja, ne samo jetre.

Maslinovo ulje i limun za bubrege

Mnogi imaju problema s kamenom i peskom u bubregu, a znamo da taj zdravstveni problem nije nimalo naivan. Ove zdravstvene tegobe su prema statistici prisutnije kod muške nego kod ženske populacije. Postoji mnogo prirodnih lekova koji mogu pomoći kod ovih zdravstvenih tegoba, a maslinovo ulje i limun su jedan od najefikasnijih. Maslinovo ulje i limun u kombinaciji se koriste za bolesti bubrega preko 300 godina. Maslinovo ulje otvara mokraćne kanale i tako pomaže izbacivanju kamenca, a limun zahvaljujući limunskoj kiselini ima sposobnost da topi kamenac.

Da biste rešili ovaj problem, nabavite:

  • Limun
  • Maslinovo ulje

Sve što treba da uradite jeste da pomešate 0.25 ml limunovog soka sa isto tolikom količinom maslinovog ulja i to popijete. Nakon toga treba da unesete veću količinu vode u organizam. Ovaj proces treba da ponavljate svakog dana 2-3 puta i tako nekoliko dana prema potrebi dok se kamen ne izbaci.

Ovaj prirodni lek možete koristiti samo kod peska u bubregu ili kod manjih kamena (kamenca koji se može izbaciti prirodnim putem). Ova mešavina se ne preporučuje kod većih kamena koji se ne mogu izbaciti iz organizma prirodnim putem.

Maslinovo ulje i limun za imunitet

Znamo da je jak imunitet osnova svakog zdravog organizma. Imunitet predstavlja odbranu od bolesti i spoljnih uticaja kojima je naš organizam svakodnevno izložen. Svoj imunitet možemo ojačati prirodnim lekovima kao što su med, maslinovo ulje i limun i tako se zaštititi od mnogih bolesti.

Med, pored toga što jača Vaš imuni sistem, pomaže i u prevenciji bolesti raka, uništava bakterije i viruse, povećava mentalnu i fizičku snagu, ublažava bolove, ubrzava oporavak posle bolesti i velikih napora, ublažava astmatične napade, umiruje bolove u grlu, smiruje nerve i ublažava dijareju.

Maslinovo ulje se pre svega preporučuje i koristi u svakodnevnoj ishrani zarad očuvanja zdravlja, a maslinovo ulje i limun u kombinaciji kao prirodni lek, pored toga što se koriste za lečenje brojnih oboljenja, predstavljaju jedno od najboljih prirodnih sredstava za čišćenje organizma generalno. Prvenstveno su odlični za čišćenje jetre. Maslinovo ulje i limun se takođe koriste za lečenje grla, a imaju i izuzetno blagotvoran uticaj na poboljšanje kože, kose i noktiju.

FLORALIPFloralip biljne kapi su 100% prirodan proizvod na bazi mešavine biljnih ekstrakta sikavice, artičoke, maslačka, nane i grčkog semena, rađene sa organskim voćnim destilatom.

Ekstrakt artičoke i sikavice poboljšavaju protok žuči i tako deluje blagotvorno kod svih tegoba koje se javljaju kao posledica lošeg protoka žuči: osećaj nadutosti, mučnina, gorušica, otežano varenje i opstipacija. Usled svog snažnog antioksidativnog dejstva, artičoka i sikavica štite jetru od toksina i infekcija i stimuliše regeneraciju ćelija jetre. Grčko seme deluje povoljno na regulisanje metaboličkih poremećaja.

FloraLip biljne kapi za jetru i holesterol pomažu razgradnju holesterola u žučne kiseline i eliminaciju viška holesterola iz organizma putem sistema za varenje. Ova dva procesa dovode do smanjenja nivoa „lošeg“ i povećanja nivoa „dobrog“ holesterola u krvi.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.