Mlečika ili vrbovica najbolji lek za prostatu

Mlečika ili vrbovica najbolji lek za prostatu

Mnogi smatraju da je najjače oružje koje nam u prirodi stoji na raspolaganju u borbi sa bolestima prostate – trava vrbovica, svilovina ili mala mlečika (Epilobium parviflorum).
Mala ili sitnocvetna mlečika po svojoj nameni poznata je već nekoliko stotina godina, ali se vremenom, pod uticajem medicine, njena moć polako se zaboravljala. Biljku je ponovo aktuelizovala Marija Treben, čuvena austrijska travarka čije su knjige prodate u više od 10 miliona primeraka. Po njenim rečima, pomogla je hiljadama pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu (malu mlečiku). Sa uspehom je ovim čajem pomagala kod upale prostate i bešike, problema sa mokrenjem, tegoba i bolova u prostati i bešici, ali i bubrezima.
Postoji više vrsta vrbovice (mlečike), a za prostatu su delotvorne: ružičasta vrbovica (Epilobium roseum), sitnocvetna vrbovica (Epilobium parviflorum), planinska vrbovica (Epilobium montanum), tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum), brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum), alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium ), močvarna i šljunkovita vrbovica.
Punu kašiku osušene ili sveže biljke poparite u dva decilitra vrele vode. Ostavite da odstoji pet do deset minuta, izvadite travu, a čaj popijte. Čaj se pije dva puta na dan, i to ujutru na tašte i uveče, pre večere. Čaj pijete koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko sedmica. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati veoma brzo.

 
caj-od-sitnocvetne-mlecikeČaj se koristi kod problema sa prostatom i daje odlične rezultate.
Interesantno je napomenuti da se mala mlečika kao čaj i najbolje sredstvo za prostatu, spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima, što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspehu.

Čaj od sitnocvetne mlečike možete naručiti ovde

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.