Čuvari imuniteta

Čuvari imuniteta

Čuvari imuniteta

Namirnice za koje se odavno zna da čuvaju imunitet i jačaju organizam su med, beli luk, agrumi, voće i povrće, jogurt i čokolada.

Stres, prehlade, nezdrava životna sredina, pušenje, alkohol, gladovanje, nedovoljno sna, previše intelektualnog i fizičkog rada, samo su neki od uzroka koji negativno utiču na imunitet. Znaci i simptomi koji takođe ukazuju da postoji neadekvatna funkcija ovog zaštitnog sistema su uporne, ponavljane, najčešće virusne ili bakterijske infekcije, reakcija infekcijom na vakcinaciju…

Da bismo poboljšali odbranu organizma od bolesti, stručnjaci savetuju izbegavanje psihoaktivnih supstanci i psiho-fizičkog iscrpljivanja, a na imunitet loše utiče i preterivanje u hrani i piću. Svaku infekciju treba shvatiti ozbiljno i potražiti pravovremeno lekarsku pomoć. Takođe, u redovnim periodima treba ići na sistematske preglede, kako bi se na vreme otkrila eventualna teška oboljenja, propisala terapija i na taj način maksimalno očuvao imuni sistem.

Da bi odbrana organizma od virusa i bakterija bila efikasna, treba odvojiti svakodnevno 30 minuta za fizičku aktivnost, jesti umereno i pažljivo birati namirnice, dovoljno se odmarati i kvalitetno spavati.

Vrhunske organske biljne kapi za imunitet i tinktura protiv gripa, virusa, infekcija!!!

Ehinacea kapi predstavljaju 100% prirodan, organski proizvod na bazi ekstrakata ehinacee,  organskim voćnim destilatom.

Sa 100% pouzdanim poreklom biljne sirovine i sa sertifikatom ORGANSKOG PROIZVODA biljne kapi Ehinacee predstavljaju najbolji i najdelotvorniji biljni preparat na našem tržištu!!!

Aktivni sastojci ehinacee kapi pomažu ublažavanju tegoba koje prate: bakterijske i virusne infekcije disajnih organa (prehlada, bolesti grla, promuklost, grip, bronhitis, sinuzitis, kašalj, otežano disanje, astma), herpes simplex, urogenitalne infekcije i pad imuniteta, kao posledice stresa.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.