Biljka Babin Zub – pomoć za muškarce, ali i za žene

babin zub

Biljka Babin Zub – pomoć za muškarce, ali i za žene

Biljka Babin Zub jedan od najsnažnijih i proverenih afrodizijaka, a najvažnije svojstvo ove biljke je pozitivan uticaj na hormone. Posebno dobro deluje kod žena u PMS-u jer stimuliše ovulaciju i ublažava bolove, a u menopauzi može uspešno da nadohnadi nedostatak estrogena, ublažavajući pad ovog ženskog hormona.

Drugo važno polje delovanje babinog zuba jeste borba protiv holesterola i plaka koji se nagomilava u krvnim sudovima. Važno je znati kako se ova biljka koristi, jer u suprotnom, neće biti efekta.

Povećanje libida i erektilna disfunkcija

Aktivne komponente Babinog zuba -Tribulusa terrestrisa podstiču hipofizu na pojačanu sekreciju luteinizirajućeg hormona (LH) što daje signal polnim žlezdama za pojačano lučenje polnih hormona. Kod muškaraca dolazi do povećanog lučenja vlastitog (endogenog) testosterona, a povećana količina testosterona dovodi do pojačane sinteze proteina, povećanja libida i poboljšanja polne funkcije.

Menopauza

Testosteron delovanjem na rast i deobu zametnih ćelija koje oblažu semene kanaliće potiče spermatogenezu. Povećanje luteinizirajućeg hormona kod žena podstiče ovulaciju i normalizuje menstrualni ciklus, pomaže kod oskudnih, nerodovnih i bolnih menstruacija.

Snižava holesterol

Biljka je korišćena kod uroloških infekcija, otoka, ascitisa, za regulisanje metabolizma i kao lekovito sredstvo kod različitih bolesti. Istočna medicina smatra da je biljka sposobna da stimuliše polnu funkciju kod muškaraca, da ojača srčani mišić i snizi nivo holesterola, što je jako važno kod arteroskleroze.

Biljne kapi babin zub

Biljne kapi babin zub – Tribulus Terrestris je u tradicionalnoj medicini mnogih zemalja zastupljen od davnina, koristi se već hiljadama godina unazad. Stari Grci su ga upotrebljavali kao diuretik kao i za poboljšanje opšteg samopouzdanja i raspoloženja. U Kini je biljka babin zub upotrebljavana za oboljenja srca i krvnih sudova, jetre, bubrega.

Najčešće se babin zub – tribulus terrestris preporučuje kao afrodizijak mada ima i mnoga druga blagotvorna i lekovita dejstva na organizam.

Trenutno, lekari i specijalisti sve ređe koriste izraz „impotencija“ sobzirom na negativne konotacije koje ova reč označava. Češće se mogu čuti izrazi „erektilne disfunkcije“!

Biljne kapi babin zub možete poručiti putem telefona: 011/380 62 81, kao i putem naše online prodavnice ovde >>>

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.