Biopsorijaza čaj

800.00 din.

Biopsorijaza čaj  pomaže kod:

 

  • – Psorijaze (Psoriasis vulgaris)
  • – Ekcema
  • – Dermatitisa, neurodermatitisa
  • – Crvenila i perutanja kože
  • – Alergijskih promena na koži
  • – Detoksikacije organizma
  • – Čišćenja jetre

 

Pakovanje: 300g

Kategorija: Oznaka:

Opis

BIOPSORIJAZA ČAJ DELOVANJE I UPOTREBA

 

Biopsorijaza čaj za psorijazu je jedini originalni čaj na našem tržištu, koji je rađen po receptu čuvene austrijske travarke Marije Treben!

Marija Treben je u svojoj poznatoj knjizi „Zdravlje iz Božije apoteke“ objavila recept čaja za psorijazu koji se u praksi pokazao veoma delotvornim.

Iz tih razloga smo napravili mešavinu čaja Biopsorijaza i ponudili prirodni lek za psorijazu svima kojima je pomoć potrebna, s obzirom da u mešavini čaja za psorijazu ima dosta biljaka i nije lako ih skupiti.

 

Biopsorijaza formula po receptu Marije Treben postoji decenijama i ogromnom broju ljudi je pomogla da smanje i otklone simptome psorijaze!To je mešavina biljaka koja sigurno deluje na psorijazu!

Da bi se postigli maksimalni efekti, pored Biopsorijaza čaja napravili smo i Biopsorijaza biljne kapi i biljnu kremu za psorijazu.Upotrebom Biopsorijaza čaja, biopsorijaza kapi i kreme za psorijazu postižu se najbolji i najbrži efekti u terapiji psorijaze!

Postoje različite vrste psorijaza, naša biljna terapija koja je rađena po jedinstvenoj recepturi, deluje na sve tipove psorijaza kao i na sve druge promene na koži (crvenilo na koži, perutanje kože, otok, bol, alergijske promene…).

Promene kao što su psorijaza i druge promene na koži, često su povezane sa poremećajem rada jetre ili nedovoljnog izbacivanja toksina iz organizma.Biopsorijaza čaj pomaže kod čišćenja jetre, poboljšava rad jetre, vrši celokupnu detoksikaciju organizma.

 

Biopsorijaza čaj, može da se koristi samostalno i u kombinaciji sa drugom terapijom, lekovima ili drugim preparatima.

Biopsorijaza čaj nema nikakvih kontraindikacija i potpuno je prirodan i bezbedan biljni preparat.

 

Preporučena upotreba Biopsorijaza čaja:

 

Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa jednim litrom hladne vode, sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji  45min. Čaj procediti i pripremljenu količinu popiti u toku dana. Biopsorijaza čaj treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Biopsorijaza čaj može se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.