FLORADERM biljna krema

FLORADERM biljna krema

Upotreba: 2-3x na dan naneti tanak sloj na oboleli deo kože, najviše pet puta u toku dana.

Čuvati na tamnom mestu, van domašaja dece.

Pakovanje: tuba od 75ml

Prirodna kozmetika je izuzetno popularno u proteklih par godina, a biće popularno i dalje. Firma Medifloru, ima tendenciju i perspektivu da se razvije u još jednu ozbiljnu opciju pri odabiru zdrave, pristupačne i efikasne kozmetike.

Koža je organ koji je neprestano izložen različitim štetnim uticajima okoline. Zbog toga je često osetljiva i sklona iritacijama i alergijama, koje se manifestuju crvenilom, svrabom, peckanjem i osećajem zategnutosti. Psihička tenzija koja je stalni pratilac savremenog čoveka prouzrokuje različite nepoželjne i neprijatne promene na koži (atopijski dermatitis, neurodermatitis, ekcem, psorijaza i dr.). Sve veća potreba za bezbednim, efikasnim i prirodnim preparatima za negu i očuvanje zdravlja i lepote kože, bila je glavna inspiracija za nove originalne proizvode kompanije Mediflora – Floraderm i Florafresh.

Tim vrhunskih stručnjaka formulisao je dva biljna krema od odabranih, naučno afirmisanih lekovitih biljnih sirovina. Proizvodnja, po principima dobre proizvođačke prakse uz primenu savremene tehnologije izrade od sirovina kontrolisanog kvaliteta, pod nadzorom kompetentnih stručnjaka, čine ove proizvode kvalitetnim, efikasnim i bezbednim.

Mediflora za proizvodnju krema, koristi lekovito bilje, kontrolisanog kvaliteta i zdravstvene, mikrobiološke ispravnosti sakupljenih sa ekološki čistih staništa.

Hajdučka trava (Millefolii herba/Achillea millefolium L.Asteraceae)

Poznata još i pod nazivom Stolisnik. Najvažniji sastojci hajdučke trave su brojni različiti aromatični i gorki sastojci: etarsko ulje, seskviterpenski laktoni, poliini, flavonoidi, cijanogeni heterozidi, kumarini, tanini, vitamin K. Preparati na bazi hajdučke trave se upotrebljavaju spolja kao antiinflamatorna, antimikrobna i hemostiptična sredstva kod različitih upala kože i sluzokože i za zarastanje rana.

Podelite ovaj članak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.