Virak biljne kapi

Virak biljne kapi

750.00 din

Virak biljne kapi za žene su prirodni biljni preparat koji deluje na:

 

  • – ciste
  • – miome
  • – polipe
  • – endometrioze
  • – pojačano menstrualno krvarenje
  • – prolaps materice
  • – upale jajnika
  • – sterilitet
  • – tegobe u menopauzi

 

Pakovanje: 50ml

Opis

VIRAK KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Virak biljne kapi su na bazi ekstrakta nadzemnog dela biljke vrkute u cvetu (Alchemillae vulgaris L.).Na tržištu Srbije predstavljaju jedine 100% organske biljne kapi od virka.Rađene sa sa organskim voćnim destilatom što im daje znatno bolje karakteristike i bolja terapeutska svojstva zbog sinergističkog delovanja svih sastojaka.

 

Virak biljne kapi sadrže tanine, organske kiseline, flavonide, eterično ulje i dosta c vitamna, nemaju neki poseban miris, a ukus je opor i gorak.

Veliki broj naučnih podataka govori u prilog da se dobar deo ginekoloških operacija i bolesti može izbeći upotrebom virka.Posebno se dobri rezultati postižu kod nemogućnosti začeća tj. lečenja neplodnosti, gde se koristi najčešće u kombinaciji sa konopljikom (AGNI-CASTI FRUCTUS) – FLORAVITEX KAPI. Ova biljka zajedno sa virkom reguliše lučenje ženskih hormona i dovodi u red menstrualne cikluse. Pomaže i kod policističnih jajnika.

 

Virak biljne kapi pomažu  kod endometrioza, ovulacionog krvarenja, anovulatornih krvarenja.Od ginekoloških oboljenja koja izazivaju krvarenja izvan menstrualnog ciklusa najčešća su: polipi, submukozni miomi, karcinom i sarkom cerviksa, materice i jajovoda, endometritis (posle abortusa, tuberkulozni ili izazvan stenozom cerviksa).Sve ove tegobe mogu se sa velikim uspehom otkloniti redovnom upotrebom Virak biljnim kapima i Floravitex kapima.

Prema nekim istraživanjima Virak biljka je delotvorna i protiv raka dojke, hpv i drugih virusa, zatim i bakterija kao što je stafilokok,  za spoljnu upotrebu u slučaju bakterija, gljivica i upala.

Virak kapi deluju i protiv dijareje.Treba još naglasiti da je virak preporučljiv i za mršavljenje.

 

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije: Uverenje broj 9331/2016 od 21.07.2016.god.

Preporučena upotreba Virak kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata posle obroka.Virak  kapi treba koristiti minimum 3 do 6 meseci u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Zapremina bočice: 50 ml

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Virak biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: