Fitorelax biljne kapi

Fitorelax biljne kapi

1,000.00 din

Fitorelax biljne kapi  su prirodni biljni preparat koji pomaže kod:

 

  • – Uznemirenosti i napetosti
  • – Nervoze i nesanice
  • – Depresije i anksioznosti
  • – Grčeva u mišićima
  • – Slabe koncentracije
  • – Nervoze stomaka

 

Pakovanje: 100ml

 

Opis

FITORELAX KAPI DELOVANJE I UPOTREBA

 

Fitorelax biljne kapi sadrže mešavinu biljnih ekstrakta valerijane, matičnjaka, nane i hmelja, u pažljivo odabranom odnosu.

Fitorelax biljne kapi za umirenje sadrže ekstrakte lekovitog bilja čije aktivne supstance provereno deluju umirujuće, kod napetosti i nervoze i kod težih oblika nesanice.

Stres je prirodna reakcija tela i u malim količinama može delovati stimulativno. Međutim, u današnjem, užurbanom načinu života, neprestano smo izloženi malim količinama stresa i gotovo smo izgubili sposobnost aktiviranja prirodne reakcije opuštanja.

Ovo je jako bitna činjenica, jer stres postaje naša svakodnevica i može biti izuzetno štetan, pa čak i opasan po naše zdravlje.

Da bi se uspešno borili sa stresom, stari ljudi su znali često da koriste biljke, kao nešto prirodno što može da pomogne organizmu da savlada svakodnevne izazove i da se lakše izbori sa njima.

 

Fitorelax biljne kapi za smirenje, su jedinstvene biljne kapi na našem tržištu, koje mogu da deluju i kod anksioznosti i depresije, i svih drugih oblika psihičke uznemirenosti, doprinose da se organizam opusti i oporavi od svakodnevnih stresnih situacija, pritom ne izaziva pospanost i ne remeti normalno dnevno funkcionisanje, kao neki drugi lekovi iz grupe sedativa.

Fitorelax biljne kapi za smirenje, su posebno dobre i korisne kod ljudi, jer ne izazivaju naviku i samim tim mogu da se koriste duži period bez bilo kakvih kontraindikacija!

 

 

Preporučena upotreba Fitorelax kapi:

 

Rastvoriti 30 kapi u 2dl vode, tri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Fitorelax biljne kapi treba koristiti minimum 3 meseca u kontinuitetu.

 

Čuvanje: proizvod čuvati u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi (do 25°C), na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece.

 

Naručite artikal pouzećem direktno na vašu adresu: Fitorelax biljne kapi  mogu se naručiti direktno ovde na sajtu – opcija DODAJ U KORPU ili …

 

Telefon za naručivanje SRB: 063214426  ili  011/3806-281

 

E mail za naručivanje: mediflora.apoteka@gmail.com

 

PRODAJNO MESTO:

 

BILJNA APOTEKA MEDIFLORA, Bulevar Kralja Aleksandra 228, 11000 Beograd, Srbija, Telefon/faks: + 381 11 380 62 81

 

email: mediflora.apoteka@gmail.com

 

U apoteci vas očekuje mlada, raspoložena i ljubazna ekipa dipl. farmaceuta, farmaceutskih tehničara i lekara koji će vam u svako doba pružiti stručni savet i kvalitetnu uslugu.

You've just added this product to the cart: